Tasovilkut, sireenit, LED-paneelit sekä muut ajoneuvojen hälytyslaitteet

Tarjoamme laajan valikoiman hälytyslaitteita hyvällä hinta-laatusuhteella

Tammivilkut Oy maahantuo kestäviä, kustannustehokkaita ja varmatoimisia ajoneuvojen hälytyslaitteita. Tuotteisiimme kuuluvat esimerkiksi:

  • LED-paneelit
  • LED-vilkkupaneelit
  • LED-ruuhkavilkut
  • LED-tasovilkut
  • muut LED-valotuotteet
  • valomastot
  • sireenit
  • kaiuttimet ja
    muut äänilaitteet.

Asiakaskuntamme koostuu etupäässä viranomaisista, kuten pelastustoimesta ja sairaankuljetuksesta. Myös kuljetusliikkeet, jotka tekevät erikoiskuljetuksia sekä muut hälytyslaitteita tarvitsevat tahot tilaavat tuotteitamme. Tutustu ohesta valikoimaamme ja ota yhteyttä! Toimitamme tuotteitamme tarvittaessa koko Suomen alueelle.

Peruutuskamerat raskaalle kalustolle, myös puoliperävaunut ja yhdistelmät.

     • peruutuskamerat ja 360° kamerajärjestelmät  

Kysyttyä meiltä:

LED-vilkkupaneeli

Etsitkö kestävää LED-vilkkupaneelia katolle? Meiltä löydät tehokkaat LED-vilkkupaneelit erilaisine väriyhdistelmineen. Kurkkaa esimerkiksi suosittu Premier Hazard -mallimme. Meiltä löydät myös näppärän magneettikiinnitteisen minipaneelin kaiutin ja sireeni-yhdistelmällä.

LED-tasovilkku

Meiltä löydät LED-tasovilkut moneen malliin. Jos etsinnässä on esimerkiksi tehokas 180° valaiseva varoitusvilkku, on valintasi suosittu Malli 300559. Isokokoisia tasovilkkuja löydät mm. malleista Tasoled 4-10446 ja EL550-24.

LED-ruuhkavilkku

 

LED-ruuhkavilkku on kestävä työmaa- ja hälytysvalo vaativaan ammattikäyttöön. Värivalikoimasta löytyvät mm. sininen, keltainen ja valkoinen. LED-ruuhkavilkku näkyy erinomaisesti niin kirkkaassa päivänvalossa kuin hämärän koittaessa. Kurkkaa LED-majakkavalot tai tasoledit.

 

Laatua tuotteista palveluun

Olemme varmistaneet, että tuotteemme täyttävät muiden kriteereiden ohella myös pohjoisten olosuhteiden laatuvaatimukset, ja että tuotteidemme toiminnallisuuksista ja äänivalikoimista löytyy monipuolisuutta asiakkaidemme vaihtuviin tarpeisiin.


Tarjoamme täydellisen kokonaisuuden organisaatiollesi; sireenit, valot sekä muut ääni- ja valolaitteet. Palvelumme kattaa niin ikään kaiken tarvittavan: meiltä hankittujen tuotteiden toimituksen, asennuksen, huollon ja korjauksen. Pyydä tarjous tai tiedustele lisää!